havsbadet 
Hem Nyheter Vimmel
 

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #22 – Karolina Kowalska

6 September, 19:00
Dela på Facebook Dela på Twitter
KarolinaKowalskaJD

I tjugoandra avsnittet av Piteå <3 berättelser möter vi Karolina Kowalska.

“Dans är så mycket mer än att ta några steg. Folk har fått upp ögonen på dans genom Let’s Dance, men då är det pardans med fina, glittriga klänningar, kostym och orkester. Men bilden av dans kan vara mycket mer än så. Det är träning, kroppskontroll, självsäkerhet och självständighet. Men dessutom påverkar dans den sociala och konstnärliga biten av våra personligheter. Vi kan uttrycka oss och visa känslor på ett helt annat sätt och framför allt så kan vi lära oss något nytt om oss själva. Jag tycker att det är synd att dans inte uppmärksammas lika mycket som andra träningsformer. Delvis kan det vara SYO-rnas fel. Jag har aldrig hört att det finns dansskolor och utbildningar innan jag sökte själv. Dessutom tycker jag att dans presenteras fel i vissa fall. Många vuxnas inställning till dans är att det är en enkel utbildning som man kan glida igenom. Men det är varken sämre eller “chillare” än alla andra utbildningar. Varför inte kombinera sina intressen med att tjäna pengar? Jag är så tacksam att jag alltid fått stöd av mina föräldrar. Mamma har alltid haft positiv inställning och stöttat mig så mycket hon kunde. ”

Om Karolina
27-årig danslärare som driver en blogg där hon skriver om sina resor och LCHF. Hon gillar att laga mat, dricka gott kaffe, träna och resa. Favoritresmålet är Frankrike. Hennes dolda talang är att charma Mr. Bean. Om hon får välja spenderar hon sin fredagskväll hemma, lagar god mat och kollar på TV-serien, Breaking Bad.

Tidigare avsnitt
#1: Gustav Fjellström

#2: Veronika Stenvall

#3: Gianni Jamadar

#4: Åse Borgeryd

#5: Alexandra Flinck

#6: Jim Eriksson

#7: Paulina Pisarek

#8: Jesper Boman

#9: Tim Marklund

#10: Ulrika Bohman

#11: Fredrik Lundman

#12: Andre Bergman

#13: Emma Castman

#14: Andreas Uneby

#15: Maria Danell

#16: Rebecka Larsson 

Jessika Dzialo

Jessika Dzialo

-Jessika Dzialo
Stockholmare som mellanlandade i Piteå för att studera journalistik. Tjugotvååring med förkärlek till resor, mode, äventyr och vackra ting. Bakar kakor och andra onyttigheter varje helg. Lyssnar gärna på musik, fotograferar allt och ingenting och tränar.

Ps. Har du förslag på en intressant person som Jessika kan möta? Mejla jessika@p-town.se.

Lämna en kommentar

 p-town.se    •    0911-400 595    •    info@p-town.se    •    Om oss P-town.se    •    Pionjärer